0
0,00
0

Veelgestelde vragen

Onze parfum blijft gemiddeld rond de 10 a 12 uur hangen. Natuurlijk is dit afhankelijk van een aantal factoren: onder andere de kwaliteit, de concentratie van de oliën en de percentage  geurbestanddelen. Een andere factor is hoe goed de geur zich in de huid trekt. Bij een drogere huid zal de parfum minder snel intrekken dan bij een vettere huid.

Tip: Wrijf niet over de plek heen waar je de parfum op hebt gespoten. Hierdoor gaan de structuren van de parfum kapot. De parfum blijft hierdoor minderlang hangen. Zorg ervoor dat je de parfum niet op een droge huid spuit.

Bij het kiezen van een parfum wil je het liefst zoveel mogelijk verschillende parfums ruiken. Helaas kan de neus meestal niet meer dan 3 verschillende geuren aan. Ruik een parfum ook meerdere malen, meestal ruik je in het begin alleen de topnoten en later de hartnoten en dan de basisnoten.

Tip: Maak gebruik van koffiebonen om de geur te neutraliseren. Spuit de parfum niet te dicht bij je neus, maar maak gebruik van de polsen (niet wrijven).

Veel mensen doen al gauw meer dan 4 spuitjes op van een parfum, zodat ze deze lang blijven ruiken. Bij onze parfums zijn 2 a 3 spuitjes meer dan genoeg om lang te genieten van de parfum. Bij Eau de parfum zijn 2 spuitjes al voldoende, omdat deze veel sterker zijn dan Eau de toilette. Soms lijkt het erop dat je de parfum zelf niet meer ruikt,  dit komt omdat je neus na 15 minuten een geur niet meer ruikt. Dit betekent dus niet dat andere mensen de parfum ook niet meer ruiken.

Tip: Spuit maximaal 2 keer op bij Eau de parfum. Zo gaat de parfum minder snel op en  je kunt er langer van genieten.

Parfum kun je het beste bewaren op een koele donkere plek. Zorg er in ieder geval voor dat je de parfum niet in de buurt bewaart van warme of vochtige plekken zoals de zon of verwarming. Vergeet niet de geur af te sluiten met een dop!

Tip: Sluit de parfum goed af met de dop.  Bewaar deze het liefst op een koele plek, zo blijft de parfum lang goed.

Om het beste uit parfum te halen wordt er aangeraden om parfum op een warme huid te spuiten. Het is ook belangrijk om de parfum te spuiten op plaatsen waar de huid niet droog is. Goede plekken waar je parfum op kan spuiten zijn: polsen, nek, hals, enkels en onder de borsten. Hoe warmer de huid des te langer en intenser de parfum in werkt.

Tip: spuit de parfum op een warme huid en niet op een niet droge huid. Wrijf de parfum ook nooit door elkaar!

Eau de parfum: 24%
Extrait de parfum: 40%

X