0
0,00
0

Wie zijn wij

Sinds 2017 zijn wij actief in het aanbieden van parfum met kwaliteit. Wat ons hier toe heeft geïnspireerd zijn de dure prijzen van de dure parfumketen.

Bij deze dure parfumketens betaalt de klant veel geld voor de naamsbekendheid, design en promotie van het flesje dan voor de inhoud. Bij Sameparfumerie gaat het om de kwaliteit en is parfum voor iedereen betaalbaar.

Al onze parfums zijn verkrijgbaar in 50ml met een vaste lage prijs van €17,95. (Met uitzondering van) de exclusieve geuren. 

Waarom bij ons bestellen?

Snelle levering

Uw bestelling zal indien voorradig binnen 48 uur worden verzonden. U heeft uw bestelling vervolgens doorgaans binnen drie werkdagen op het door u opgegeven adres.

Klantvriendelijke support

Wij staan u graag te woord als u vragen of hulp nodig heeft bij uw bestelling. U kunt contact met ons opnemen via e-mail, WhatsApp of het contact formulier.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Onze producten hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding. U krijgt waarvoor u betaalt, namelijk een goede en lekkere, lang ruikende parfum voor een betaalbare prijs.

Wij leveren kwalitatieve producten

Al onze producten worden grondig geïnspecteerd voordat het de fabriek verlaten heeft. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze producten waarborgen en enkel kwalitatieve producten aan onze klanten leveren.

X