0
0,00
0

Wie zijn wij

Wat ons inspireerde om deze luchtjes te verkopen zijn de dure prijzen van de parfums. Bij ons gaat het puur om de kwaliteit van de parfum en niet het design van het flesje. Dat is wat ons ook zo succesvol maakt, de prijs en kwaliteit verhouding.

Het is een eenvoudig en exclusief concept. U kunt er zeker van zijn dat u uw favoriete geur zult vinden binnen ons assortiment! Wees zuinig op uw portemonnee en bespaar tot wel 80% op vergelijkbare geuren.

Alle parfums zijn verkrijgbaar in 50ML met een vaste prijs van €17,95. M.u.v de Niche geuren. Bij bestellingen vanaf 3 stuks hoeft u geen verzendkosten te betalen in Nederland. Bij bestellingen naar het buitenland betaalt u vanaf  9 stuks geen verzendkosten.

Waarom bij ons bestellen?

Snelle levering

Uw bestelling zal indien voorradig binnen 24 uur verzonden worden. U heeft uw bestelling vervolgens doorgaans de volgende werkdag in huis.

Klantvriendelijke support

Wij staan u graag te woord als u vragen of hulp nodig heeft bij uw bestelling. U kunt contact met ons opnemen via email, WhatsApp of het contactformulier.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Onze producten hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding. U krijgt waarvoor u betaalt, namelijk goeie en lekker ruikende parfumerie voor een koopje.

Wij leveren kwalitatieve producten

Al onze producten worden grondig geïnspecteerd voordat het de fabriek verlaten heeft. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze producten waarborgen en enkel kwalitatieve producten aan onze klanten leveren.

X